nieuws

Zwevende Kärcher goede vetverwijderaar

bouwbreed Premium

etten-leur – Kärcher heeft met de FR 50 een nieuwe zwevende oppervlaktereiniger voor industriële toepassing. Met het apparaat zijn moeiteloos en gelijkmatig vervuilingen als olie en andere vethoudende producten te verwijderen. De van edelstaal gemaakte FR 50 is direct aan te sluiten aan het pistool van de hogedrukreiniger. Door het nieuwe buis-in-buissysteem wordt het warme water […]

etten-leur – Kärcher heeft met de FR 50 een nieuwe zwevende oppervlaktereiniger voor industriële toepassing. Met het apparaat zijn moeiteloos en gelijkmatig vervuilingen als olie en andere vethoudende producten te verwijderen.

De van edelstaal gemaakte FR 50 is direct aan te sluiten aan het pistool van de hogedrukreiniger. Door het nieuwe buis-in-buissysteem wordt het warme water tot 80 graden Celsius via de duwbeugel naar de beide roterende powersproeiers in de keramisch gelagerde sproeiarm gevoerd. Dit betekent dat er geen aparte hogedrukslang aan de buitenzijde van de duwbeugel behoeft te worden gemonteerd. Het reinigingsproduct wordt onder lage druk opgebracht.

Door de reactiekracht van de waterstraal bij een werkdruk tot 250 bar gaat de oppervlaktereiniger zweven over de vloer, ondanks zijn gewicht van 8 kilogram. Een borstelkrans aan de buitenzijde zorgt ervoor dat water en vuil niet kunnen opspatten. Er zijn uitvoeringen met een diameter van 500 en van 300 millimeter. De reiniger kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Reageer op dit artikel