nieuws

Woodfactor neemt timmerfabriek over

bouwbreed

renkum – Timmerfabriek Heelsum gaat na de jaarwisseling van Gerritsen Bouwgroep over in handen van Woodfactor in Beugen. Na de samensmelting ontstaat een timmerspecialist met 34 medewerkers. “Onze bouwgroep concentreert zich op zijn kernactiviteiten”, aldus directeur C. Gerritsen. “Timmerfabriek Heelsum is een residu uit het verleden dat niet past in de toekomstvisie van ons bedrijf”. […]

renkum – Timmerfabriek Heelsum gaat na de jaarwisseling van Gerritsen Bouwgroep over in handen van Woodfactor in Beugen. Na de samensmelting ontstaat een timmerspecialist met 34 medewerkers.

“Onze bouwgroep concentreert zich op zijn kernactiviteiten”, aldus directeur C. Gerritsen. “Timmerfabriek Heelsum is een residu uit het verleden dat niet past in de toekomstvisie van ons bedrijf”.

Gerritsen verwacht dat de timmerfabriek waarvan hij afscheid neemt bij Woodfactor in goede handen is. “Door de samenvoeging ontstaat een zeer krachtig en rendabel timmerbedrijf dat de werkgelegenheid van de vakmensen kan garanderen”.

Reageer op dit artikel