nieuws

Van Leeuwen Buizen neemt Wheeler over

bouwbreed Premium

zwijndrecht – Van Leeuwen Precision, de Britse dochter van van Leeuwen Buizen, heeft alle aandelen van M/K Wheeler overgenomen. Het bedrijf was tot nu toe volledig in handen van de Amerikaanse Marmon Group. M/K Wheeler heeft een jaaromzet van circa 10 miljoen pond (14,5 miljoen euro) met 60 medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de […]

zwijndrecht – Van Leeuwen Precision, de Britse dochter van van Leeuwen Buizen, heeft alle aandelen van M/K Wheeler overgenomen. Het bedrijf was tot nu toe volledig in handen van de Amerikaanse Marmon Group.

M/K Wheeler heeft een jaaromzet van circa 10 miljoen pond (14,5 miljoen euro) met 60 medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de levering van stalen precisiebuizen, stafstaal en compnenten aan sectoren als de hydraulische industrie, mechanical engineering en automobielindustrie. Verder heeft het een groot aantal producten op voorraad waaronder warmgewalste naadloze stalen buizen. Van Leeuwen Precision met drie vestigingen en M/K Wheeler (twee vestigingen) zullen samen verder gaan onder de naam Van Leeuwen Wheeler.

Reageer op dit artikel