nieuws

Unieke hefschuifpui van 68 millimeter dik

bouwbreed Premium

hengevelde – Een hefschuifpui met een extra dikte van 68 millimeter in plaats van de standaard 56 millimeter is een noviteit van Hebo Kozijnen BV uit Hengevelde. De deur is zo dik, omdat tegenwoordig steeds vaker om dikker veiligheidsglas wordt gevraagd. Bij de nieuwe deurdikte kan veiligheidsglas correct worden geplaatst en hoeft niet te worden ingeboet […]

hengevelde – Een hefschuifpui met een extra dikte van 68 millimeter in plaats van de standaard 56 millimeter is een noviteit van Hebo Kozijnen BV uit Hengevelde.

De deur is zo dik, omdat tegenwoordig steeds vaker om dikker veiligheidsglas wordt gevraagd. Bij de nieuwe deurdikte kan veiligheidsglas correct worden geplaatst en hoeft niet te worden ingeboet aan spouwbreedte. De isolatiewaarde van HR++-glas blijft dus ook maximaal, meldt Hebo.

Reageer op dit artikel