nieuws

Subsidie bouwbedrijf voor Bedrijfsscan

bouwbreed Premium

den haag – Bouwbedrijven kunnen dit jaar rekenen op een forse subsidie als zij hun werkprocessen willen verbeteren met behulp van de Werkgoed Bedrijfsscan. De resultaten van de scan verbeteren volgens Werkgoed de procesbeheersing, verhogen de productiviteit en maken de werksfeer prettiger. De Bedrijfsscan is een initiatief van de georganiseerde werkgevers en werknemers in de […]

den haag – Bouwbedrijven kunnen dit jaar rekenen op een forse subsidie als zij hun werkprocessen willen verbeteren met behulp van de Werkgoed Bedrijfsscan. De resultaten van de scan verbeteren volgens Werkgoed de procesbeheersing, verhogen de productiviteit en maken de werksfeer prettiger. De Bedrijfsscan is een initiatief van de georganiseerde werkgevers en werknemers in de bouwnijverheid en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Gezamenlijk voeren zij tot het einde van het volgende jaar het Arboconvenant Bouw Werkgoed uit om het gezonde werken in de bouw te stimuleren. Ieder bouwbedrijf met werknemers in de Bouw- en UTA-cao komt in aanmerking voor de bedrijfsscan. Deze wordt uitgevoerd door de ST-Groep en BOB Kennisoverdracht.

Reageer op dit artikel