nieuws

Rijndijk Groep laat oog vallen op BAM-dochter

bouwbreed

bunnik/eindhoven – De Brabantse staalproducent Rijndijk Groep praat met de Koninklijke BAM Groep over de koop van BAM Steel Structures. De dochteronderneming van Nederlands grootste bouwer heeft ruim honderd mensen in dienst en is goed voor een jaaromzet van 40 miljoen euro. Het bedrijf, dat eerder bekendheid genoot onder de naam HSM, is actief in […]

bunnik/eindhoven – De Brabantse staalproducent Rijndijk Groep praat met de Koninklijke BAM Groep over de koop van BAM Steel Structures. De dochteronderneming van Nederlands grootste bouwer heeft ruim honderd mensen in dienst en is goed voor een jaaromzet van 40 miljoen euro.

Het bedrijf, dat eerder bekendheid genoot onder de naam HSM, is actief in de olie- en gasindustrie

en houdt zich bezig met de bouw van civiel-technische voorzieningen zoals bruggen en platforms voor veerdiensten.

De Rijndijk Groep onderhandelde eerder vergeefs met de Rosmalense bouwer Heijmans over de koop van diens staalbouwactiviteiten.

Reageer op dit artikel