nieuws

Resultaten nulmeting windparken bekend

bouwbreed Premium

den haag – De resultaten van de ecologische nulmetingen voor het proef windpark Near Shore Windpark (NSW) voor de kust bij Egmond liggen in lijn met de oorspronkelijke verwachtingen. Dat blijkt uit het onderzoek van het Rijksinstituut voor Kust en Zee en SenterNovum in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. Het onderzoek is uitgevoerd […]

den haag – De resultaten van de ecologische nulmetingen voor het proef windpark Near Shore Windpark (NSW) voor de kust bij Egmond liggen in lijn met de oorspronkelijke verwachtingen. Dat blijkt uit het onderzoek van het Rijksinstituut voor Kust en Zee en SenterNovum in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. Het onderzoek is uitgevoerd in het kader van het Monitoring en Evaluatieprogramma (mep). Het is gericht op het opdoen van kennis en ervaring voor toekomstige offshore windparken. Het programma bestaat uit nul- en effectmetingen.

Reageer op dit artikel