nieuws

Raamplaat Hakron houdt de winter buiten

bouwbreed Premium

nunspeet – Met de koude maanden in aantocht introduceert Hakron een afdichtingsplaat uit polypropyleen voor glasopeningen. De aannemer kan daar kozijnen afdichten waarin de ramen nog moeten worden geplaatst. Net als het traditioneel gebruikte folie weegt de afdichtingsplaat weinig en laat voldoende licht door. De plaat is meer dan één keer te gebruiken en isoleert […]

nunspeet – Met de koude maanden in aantocht introduceert Hakron een afdichtingsplaat uit polypropyleen voor glasopeningen. De aannemer kan daar kozijnen afdichten waarin de ramen nog moeten worden geplaatst. Net als het traditioneel gebruikte folie weegt de afdichtingsplaat weinig en laat voldoende licht door. De plaat is meer dan één keer te gebruiken en isoleert door de lucht in de holle binnenzijde van de plaat. De leverancier uit Nunspeet noemt het product beter bestand tegen weersinvloeden. Het materiaal is eenvoudig door te boren, door te schroeven en door te zagen. De plaat meet 2 bij 3 meter en is 5 millimeter dik.

Reageer op dit artikel