nieuws

Poppers nagelmachine bevestigt hout op hout

bouwbreed Premium

almere – Poppers Senco Nederland BV uit Almere laat op de Houtbeurs een aantal primeurs zien. Een daarvan is de Poppers PT 64 T nagelmachine. Deze machine is geschikt voor het bevestigen van hout op hout, zoals rachelwerk,underlayment en constructiewerkzaamheden. Als gebruik wordt gemaakt van hardstalen nagels kan ook hout op staal of hout op […]

almere – Poppers Senco Nederland BV uit Almere laat op de Houtbeurs een aantal primeurs zien. Een daarvan is de Poppers PT 64 T nagelmachine. Deze machine is geschikt voor het bevestigen van hout op hout, zoals rachelwerk,underlayment en constructiewerkzaamheden. Als gebruik wordt gemaakt van hardstalen nagels kan ook hout op staal of hout op kalksteen worden verwerkt. Het apparaat verwerkt nagels met een diameter van 2,2 en 2,5 millimeter in lengte van 18 tot 64 millimeter. De PT 64 is ondanks zijn kracht licht hanteerbaar gebleven. Ook door zijn goede balans en magnesium huls voelt de machine lichter aan dan zijn gewicht van 2440 gram, meldt de importeur.

Het handvat is comfortabel uitgevoerd. Een afgeronde kap en een draaibare luchtuitlaat helpen het werkstuk te beschermen. Het magazijn opent aan de achterzijde, wordt aan de zijkant uitgeladen en is voorzien van een herlaadindicator. In het magazijn is plaats voor twee strips van 40 T-nagels elk.

Reageer op dit artikel