nieuws

Persluchtspijkeraars Nicomax op beurs

bouwbreed

almere – Nicomax toont op de Houtbeurs de nieuwe hogedruktackers van MAX Japan. Die vallen onder de reeks High Pressure PowerLite. Deze serie telt tien apparaten voor de houtverwerking en twee voor het bevestigen van hout of metaal op staal of beton. De machines draaien op perslucht tot 23 bar. De importeur uit Almere introduceert […]

almere – Nicomax toont op de Houtbeurs de nieuwe hogedruktackers van MAX Japan. Die vallen onder de reeks High Pressure PowerLite. Deze serie telt tien apparaten voor de houtverwerking en twee voor het bevestigen van hout of metaal op staal of beton. De machines draaien op perslucht tot 23 bar. De importeur uit Almere introduceert ook een hogedruk compressor van Max. Deze heeft twee uitgangen van 8 bar en twee van 23 bar. De compressor weegt 20 kilo en is volgens de leverancier te vergelijken met een compressor van 250 liter. Volgend jaar januari brengt Nicomax vier specifieke hogedruktackers op de markt.

Reageer op dit artikel