nieuws

Nieuwe moderne rolluiken van Harol voor elk raam

bouwbreed Premium

breda – Harol, fabrikant van zonwering, rolluiken en garagepoorten uit het Belgische Diest introduceert twee nieuwe opbouwrolluiken. De nieuwe modellen, de OB 440 en de OB450, kenmerken zich volgens de producent door hun moderne design, robuuste uitstraling en keuzemogelijkheden. Ze zijn eenvoudig te plaatsen in nieuwbouw en renovatie op ramen van hout, pvc of aluminium.

De kasten van de opbouwrolluiken zijn opgebouwd uit in elkaar gehaakte dubbelwandige kunststofprofielen met stalen consoles op de kopstukken. Voor het rolluikblad zijn er verschillende lamellen in aluminium en pvc in verschillende kleuren. De rolluiken zijn inbraakwerend. Ze kunnen worden geleverd met warmte- en geluidsisolatie. In het model OB 450 kan een hor worden opgenomen. De rolluiken zijn 170 millimeter en 210 millimeter hoog. De kasten hebben verschillende dieptes.

Voor beide modellen zijn er verschillende bedieningssystemen (lint, stang, veeras, motor of motor met noodhandbediening. Bij de elektrische bediening kan men kiezen voor meerdere domoticasystemen, variërend van een gewone afstandsbediening tot de volledig automatische bediening van één of meerdere rolluiken op gekozen tijdstippen.

Tijdens de vakbeurs voor raam-. deur- en zonweringstechnieken Equip�Baie, van 16 tot en met 19 november in Parijs, zijn de nieuwe rolluiken van Harol voor het eerst te zien.

Reageer op dit artikel