nieuws

Nieuw onbrandbaar Hoesch-dakpaneel

bouwbreed

veenendaal – Hobone BV uit Veenendaal heeft een nieuw, niet brandbaar sandwichdakpaneel in het assortiment opgenomen. Dit Hoesch Isorock Integral Dak paneel bestaat uit dampdichte stalen platen met een kern van steenwol van klasse A1. De sandwichplaat is niet brandbaar volgens EN 13 501-1: A2-s1,d0. De dakplaat biedt met name een oplossing om het gevaar […]

veenendaal – Hobone BV uit Veenendaal heeft een nieuw, niet brandbaar sandwichdakpaneel in het assortiment opgenomen. Dit Hoesch Isorock Integral Dak paneel bestaat uit dampdichte stalen platen met een kern van steenwol van klasse A1. De sandwichplaat is niet brandbaar volgens EN 13 501-1: A2-s1,d0.

De dakplaat biedt met name een oplossing om het gevaar van vliegvuur tegen te gaan. De panelen hebben een blinde bevestiging. Hierdoor is de kans op lekkagepunten minimaal. Door een bijna volledig gebruik van de elementhoogte is de warmte-isolatie hoog, meldt Hobone. Afhankelijk van de dikte van het element (95, 115, 135 en 155 millimeter) loopt de warmteweerstand op van 1,98 tot 3,33 m2K/W en de warmtedoorgangscoëfficiënt van 0,46 tot 0,29 w/m2K. De geluids-isolatie is voor alle diktes 29 dB.

Reageer op dit artikel