nieuws

Landelijke actiedag bouw in Den Haag

bouwbreed Premium

woerden – De bonden roepen werknemers in de bouw op om 10 november te demonstreren in Den Haag. FNV Bouw en Hout- en Bouwbond CNV bevestigen hiermee een bericht in het webmagazine zibb.nl. Voor bouwvakkers buiten de randstad komt de actie neer op een stakingsdag waarvoor zij een uitkering van de bonden krijgen. De bonden […]

woerden – De bonden roepen werknemers in de bouw op om 10 november te demonstreren in Den Haag. FNV Bouw en Hout- en Bouwbond CNV bevestigen hiermee een bericht in het webmagazine zibb.nl. Voor bouwvakkers buiten de randstad komt de actie neer op een stakingsdag waarvoor zij een uitkering van de bonden krijgen.

De bonden willen niet spreken van een staking. De actie is namelijk niet gericht tegen werkgevers maar tegen het kabinetsbeleid, aldus hun woordvoerders.

Werknemers in de randstad wordt daarom gevraagd voor en na de manifestatie gewoon te werken.

Reageer op dit artikel