nieuws

Keuzewijzer Stofvrij Werken gepresenteerd

bouwbreed Premium

amsterdam – Arbouw presenteert op 19 oktober in De Fabrique in Maarssen het prototype van de Keuzewijzer Stofvrij Werken. Die moet het (kwarts)stofprobleem oplossen. Met het instrument kan de gebruiker via het internet de juiste afzuiging bij handgereedschap vinden. In de praktijk blijkt dat medewerkers de aanwezige stofafzuiging vaak niet gebruiken, omdat deze niet goed […]

amsterdam – Arbouw presenteert op 19 oktober in De Fabrique in Maarssen het prototype van de Keuzewijzer Stofvrij Werken. Die moet het (kwarts)stofprobleem oplossen. Met het instrument kan de gebruiker via het internet de juiste afzuiging bij handgereedschap vinden. In de praktijk blijkt dat medewerkers de aanwezige stofafzuiging vaak niet gebruiken, omdat deze niet goed of niet prettig werkt. Dit kan onder andere liggen aan het gewicht, gebrekkige zuigkracht, een te kleine stofzak of niet goed passende aansluitingen.

De Keuzewijzer Stofvrij Werken dingt mee naar de Goede Praktijken Prijs. Het Arbo Platform Nederland reikt deze prijs uit op 18 oktober tijdens de startmanifestatie van de Europese Week in de Kuip in Rotterdam. De Europese Week staat dit jaar in het teken van veilig bouwen.

Reageer op dit artikel