nieuws

Kaderstudie breidt uit met restauratiewerk

bouwbreed Premium

almelo – Het ROC Twente is begonnen met de opleiding restauratiemedewerker. De leergang, bestemd voor kaderpersoneel, was voordien uitsluitend te volgen op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Dat heeft Bouwradius Onderwijssupport bekendgemaakt. De studie richt zich op kadermedewerkers die geïnteresseerd zijn in restauratie van historisch belangrijke gebouwen. Zo moet het tekort aan […]

almelo – Het ROC Twente is begonnen met de opleiding restauratiemedewerker. De leergang, bestemd voor kaderpersoneel, was voordien uitsluitend te volgen op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Dat heeft Bouwradius Onderwijssupport bekendgemaakt.

De studie richt zich op kadermedewerkers die geïnteresseerd zijn in restauratie van historisch belangrijke gebouwen. Zo moet het tekort aan hoger opgeleid personeel in deze branche worden teruggebracht.

Momenteel wordt de opleiding gevolgd door vijftien studenten. Zij combineren de studie met hun werk.

Reageer op dit artikel