nieuws

Jumbo levert nieuwe stalen metselsteiger

bouwbreed

kolding – Klimgereedschap als ladders en steigers moeten lichter in gewicht worden, maar toch dezelfde stabiliteit bieden. Aluminium biedt een uitweg uit dat dilemma, vindt fabrikant van klimmaterieel Jumbo Stillads uit het Deense Kolding, al valt niet altijd te ontkomen aan (verzinkt) staal. De nieuwe metselsteigers die Jumbo uit thermisch verzinkt staal maakt, zijn volgens […]

kolding – Klimgereedschap als ladders en steigers moeten lichter in gewicht worden, maar toch dezelfde stabiliteit bieden. Aluminium biedt een uitweg uit dat dilemma, vindt fabrikant van klimmaterieel Jumbo Stillads uit het Deense Kolding, al valt niet altijd te ontkomen aan (verzinkt) staal.

De nieuwe metselsteigers die Jumbo uit thermisch verzinkt staal maakt, zijn volgens het bedrijf uitermate licht. De fabrikant levert het bijbehorende platform in een lichte variant van 21 kilo (klasse 2) en in een zware versie van 28 kilo (klasse 3). Voor verdere toepassingen en mogelijkheden biedt de producent diverse toebehoren.

Licht noemt Jumbo ook de nieuwe werkbruggen met een lengte van 4 tot 7 meter. De Deense fabrikant ontwikkelt het klimgereedschap zelf en maakt alles op voorraad. Bartels in Zevenaar vertegenwoordigt Jumbo Stillads.

Reageer op dit artikel