nieuws

Ingenieursbureau Cornelis bij Hakron

bouwbreed Premium

nunspeet – Hakron lijft het Arnhemse Ingenieursbureau Cornelis in. De leverancier van betonoplossingen haalt met de aankoop extra kennis binnen in de persoon van ir. R. Cornelis die als gevolg van de transactie bij Hakron in dienst treed. “Onze adviesactiviteiten voor constructeurs kunnen we nu verder uitbreiden”, licht een woordvoerder van Hakron de stap toe. […]

nunspeet – Hakron lijft het Arnhemse Ingenieursbureau Cornelis in. De leverancier van betonoplossingen haalt met de aankoop extra kennis binnen in de persoon van ir. R. Cornelis die als gevolg van de transactie bij Hakron in dienst treed. “Onze adviesactiviteiten voor constructeurs kunnen we nu verder uitbreiden”, licht een woordvoerder van Hakron de stap toe. De Gelderse onderneming heeft 35 mensen in dienst van wie vier mensen in België actief zijn.

Reageer op dit artikel