nieuws

Hanson trekt bijdrage voor kerstpartijtjes in

bouwbreed

londen – Bouwmaterialengigant Hanson heeft op gevoelige Britse tenen getrapt door de bijdrage voor de traditionele kerstpartijtjes in te trekken. Hanson betaalde gemiddeld 22 euro per werknemer voor de �Christmas Parties�, de met veel drank omlijste feestjes die voor Britse bedrijven in december een vast hoogtepunt op de agenda vormen. Algemeen directeur P. O�Shea vindt […]

londen – Bouwmaterialengigant Hanson heeft op gevoelige Britse tenen getrapt door de bijdrage voor de traditionele kerstpartijtjes in te trekken.

Hanson betaalde gemiddeld 22 euro per werknemer voor de �Christmas Parties�, de met veel drank omlijste feestjes die voor Britse bedrijven in december een vast hoogtepunt op de agenda vormen.

Algemeen directeur P. O�Shea vindt dat soort uitgaven echter niet te verantwoorden in een tijd van kostenvermindering en ontslagen. “Iedereen mag een feestje houden, maar dan wel uit eigen zak,” vindt de baas, die door sommigen daarom nu de �Scrooge� van de Britse bouwwereld wordt genoemd.

Reageer op dit artikel