nieuws

Haarlem maakt haast met stadsvernieuwing

bouwbreed Premium

HAARLEM – De gemeente Haarlem en woningbouwcorporaties in de Spaarnestad hebben gisteren de intentieovereenkomst getekend die de partijen houdt aan de grootscheepse stadsvernieuwing in de naoorlogse wijken van de stad. De Europawijk-Zuid en de Delftwijk gaan in de komende jaren grondig op de schop. Tot 2020 vindt in beide wijken gefaseerd een intensief sloop en […]

HAARLEM – De gemeente Haarlem en woningbouwcorporaties in de Spaarnestad hebben gisteren de intentieovereenkomst getekend die de partijen houdt aan de grootscheepse stadsvernieuwing in de naoorlogse wijken van de stad. De Europawijk-Zuid en de Delftwijk gaan in de komende jaren grondig op de schop. Tot 2020 vindt in beide wijken gefaseerd een intensief sloop en nieuwbouwprogramma plaats.

Reageer op dit artikel