nieuws

Groeneveld Automatisering laat kozijn intekenen in hsb-wand

bouwbreed Premium

spouwbladen.

Groeneveld levert al langer het GA Kozijn-systeem. Binnen de nieuwe hsb-module kan de fabrikant nadat alle benodigde kozijnen zijn getekend in de kozijntekenmodule, de vorm en de afmetingen van de hsb-wanden opgeven.

Vervolgens kunnen de kozijntekeningen in de hsb-wanden worden geplaatst. Aan de hand van de plaatafmeting worden de vullatten door het programma in de wand getekend. Uit deze tekeningen rolt de complete werkvoorbereiding met de aansluitdetaills en de calculatie.

Bij het maken van offertes maakt het programma gebruik van een bibliotheek waarin alle deurmodellen staan.

Per deurmodel bevindt zich in de bibliotheek een tekening met daaraan gekoppeld de prijzen en glasmaten.

Reageer op dit artikel