nieuws

Gesis IP+kabels speciaal voor de extreme locaties

bouwbreed Premium

capelle aan den ijssel – Wieland levert met gesis IP+kabels voor extreme omstandigheden die aan IP68 voldoen. Met dit materiaal realiseert de installateur ook op locaties met water en stof een geheel stekerbare installatie van verdeler tot apparaat. Alle onderdelen worden industrieel voorgemonteerd en getest. Het systeem weerstaat onder meer chemicaliën als olie, benzine, zuren […]

capelle aan den ijssel – Wieland levert met gesis IP+kabels voor extreme omstandigheden die aan IP68 voldoen. Met dit materiaal realiseert de installateur ook op locaties met water en stof een geheel stekerbare installatie van verdeler tot apparaat. Alle onderdelen worden industrieel voorgemonteerd en getest. Het systeem weerstaat onder meer chemicaliën als olie, benzine, zuren en gassen. Een ingebouwde vergrendeling en fysieke codering bieden extra veiligheid. Onjuist aansluiten is onmogelijk en een goede verbinding is gegarandeerd. Wieland biedt onder de naam met gesis IP+voorgemonteerde leidingen, verdelers en chassisdelen. De installateur kan met weinig voorraad er een geheel gesloten elektrisch systeem maken. De veerklemtechniek zorgt voor een hoog installatietempo. Importeur Isolectra uit Capelle aan den IJssel adviseert het systeem voor onder meer ondergrondse parkeergarages, buitenverlichting, zonwering en de machinebouw.

Reageer op dit artikel