nieuws

Fusie Eindhovense corporaties op komst

bouwbreed

eindhoven – Woonstichting Hertog Hendrik van Lotharingen (Hhvl) en Woningstichting SWS koersen af op een fusie. De Eindhovense corporaties hebben inmiddels de Nederlandse Mededingingsautoriteit toestemming gevraagd om in elkaar op te gaan. Door de samenvoeging van Hhvl en SWS ontstaat een woningbouwvereniging met 33.500 woningen, verspreid over Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen, Son, Waalre, Valkenswaard en […]

eindhoven – Woonstichting Hertog Hendrik van Lotharingen (Hhvl) en Woningstichting SWS koersen af op een fusie. De Eindhovense corporaties hebben inmiddels de Nederlandse Mededingingsautoriteit toestemming gevraagd om in elkaar op te gaan.

Door de samenvoeging van Hhvl en SWS ontstaat een woningbouwvereniging met 33.500 woningen, verspreid over Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen, Son, Waalre, Valkenswaard en Geldrop. SWS heeft nu 200 werknemers, waarvan er 90 actief zijn bij het eigen onderhoudsbedrijf. Hhvl beschikt over 120 medewerkers. De corporaties ondertekenden eind 2002 al een overeenkomst voor verdergaande en duurzame samenwerking.

Reageer op dit artikel