nieuws

Europees netwerk jonge architecten

bouwbreed Premium

ROTTERDAM – Tijdens een seminar in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zal komend weekeinde een netwerk voor jonge Europese architecten worden opgericht. Dat heeft de Nederlandse initiatiefnemer Olof van de Wal bekendgemaakt. Aan het seminar doen 55 architecten uit dertig landen mee. De bedoeling van het netwerk is kennisuitwisseling over regels waarmee architecten in […]

ROTTERDAM – Tijdens een seminar in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zal komend weekeinde een netwerk voor jonge Europese architecten worden opgericht. Dat heeft de Nederlandse initiatiefnemer Olof van de Wal bekendgemaakt.

Aan het seminar doen 55 architecten uit dertig landen mee. De bedoeling van het netwerk is kennisuitwisseling over regels waarmee architecten in verschillende landen te maken krijgen. Daarvoor zal een kennisdatabank worden ontwikkeld. Dat gegevensbestand moet het voor architecten makkelijker maken in het buitenland te werken.

Reageer op dit artikel