nieuws

Combinatiezaag die afkort en langszaagt

bouwbreed Premium

den haag – DeWalt stelt de nieuwe combinatiezaagmachine TGS XP voor. Het apparaat vervangt de nu dertig jaar oude TGS. De machine kan afkorten en langszagen en draait binnen enkele seconden zonder gereedschap van de tafel- naar de afkortstand en terug. Ook wanneer de poten niet zijn uitgeklapt en de machine plat op de tafel […]

den haag – DeWalt stelt de nieuwe combinatiezaagmachine TGS XP voor. Het apparaat vervangt de nu dertig jaar oude TGS. De machine kan afkorten en langszagen en draait binnen enkele seconden zonder gereedschap van de tafel- naar de afkortstand en terug. Ook wanneer de poten niet zijn uitgeklapt en de machine plat op de tafel is geplaatst.

De poten kunnen zo worden gevouwen dat de machine met behulp van transportwielen gelijk een kruiwagen kan worden verreden.

De TGS XP heeft een wisselstroommotor zonder koolborstels. De motor draait in beide werkposities met verschillende toerentallen.

Het zaagblad van 305 millimeter kort werkstukken tot een hoogte van 155 millimeter rechtopstaand tegen de achteraanslag af. De verstekschaal is permanent gemarkeerd en geeft verstekhoeken aan tot 48 graden links en rechts.

Reageer op dit artikel