nieuws

Certificaat bevestigt rendement BFC Smith

bouwbreed Premium

veldhoven – De Cyclone BFC van A.O. Smith is volgens de leverancier uit Veldhoven als enige boiler in Nederland gecertificeerd voor een opwekkingsrendement voor warmtapwaterbereiding van 90,2 procent. De Cyclone BFC is een condenserende hoogrendement direct gestookte gasboiler. Omdat de vraag naar ruimteverwarming volgens A.O. Smith daalt neemt het belang van het opwekkingsrendement voor warmtapwater […]

veldhoven – De Cyclone BFC van A.O. Smith is volgens de leverancier uit Veldhoven als enige boiler in Nederland gecertificeerd voor een opwekkingsrendement voor warmtapwaterbereiding van 90,2 procent. De Cyclone BFC is een condenserende hoogrendement direct gestookte gasboiler. Omdat de vraag naar ruimteverwarming volgens A.O. Smith daalt neemt het belang van het opwekkingsrendement voor warmtapwater toe. Een HR condenserende gasboiler voldoet aan de eisen voor energiezuinig bouwen; de energieprestatiecoëfficiënt. De warmtewisselaar zorgt ervoor dat de Cyclone BFC volledig condenserend is met een rendement van 105 procent. De toestellen uit de reeks BFC vallen onder EnergieInvesteringsAftrek-regeling.

Reageer op dit artikel