nieuws

Bureau Cornelis blijft tot eind 2004 actief

bouwbreed

arnhem – Ingenieursbureau Cornelis is nog tot het einde van dit jaar als zelfstandige onderneming actief. Daarna wordt het bedrijf gesloten en treedt de naamgever van de onderneming in dienst van branchegenoot Hakron. Cornelis zet in dienst van zijn nieuwe werkgever – waar hij met ingang van het komende jaar begint, niet alleen zijn advieswerk […]

arnhem – Ingenieursbureau Cornelis is nog tot het einde van dit jaar als zelfstandige onderneming actief. Daarna wordt het bedrijf gesloten en treedt de naamgever van de onderneming in dienst van branchegenoot Hakron. Cornelis zet in dienst van zijn nieuwe werkgever – waar hij met ingang van het komende jaar begint, niet alleen zijn advieswerk voort – maar blijft ook de levering verzorgen van een aantal verankeringssystemen voor betonnen constructies.

Reageer op dit artikel