nieuws

Britten zoeken lelijkste gebouw

bouwbreed

LONDEN – De Britse zender Channel Four brengt komend seizoen een programma op de buis waarin kijkers het lelijkste gebouw van het land mogen kiezen om het vervolgens te laten slopen. Het publiek draagt de gebouwen aan die wat hen betreft mogen worden weggehaald. Experts bekijken, bespreken en beoordelen vervolgens deze bouwwerken maar de uiteindelijke […]

LONDEN – De Britse zender Channel Four brengt komend seizoen een programma op de buis waarin kijkers het lelijkste gebouw van het land mogen kiezen om het vervolgens te laten slopen. Het publiek draagt de gebouwen aan die wat hen betreft mogen worden weggehaald. Experts bekijken, bespreken en beoordelen vervolgens deze bouwwerken maar de uiteindelijke keuze welk gebouw er aan moet geloven, ligt bij het kijkerspubliek van Demolition.

Op de lege plek zal Channel Four vervolgens een spiksplinternieuw gebouw laten verrijzen. De bouw daarvan vormt het onderwerp voor een andere televisieserie.

Reageer op dit artikel