nieuws

Brinkhorst tempert onrust over windpark

bouwbreed Premium

EGMOND AAN ZEE – Minister Brinkhorst (economische zaken) heeft goede hoop dat de bouw van een groot windmolenpark voor de kust bij Egmond aan Zee door zal gaan. Woensdag zei een woordvoerder van energiebedrijf Nuon dat de bouw van een groot windmolenpark bij Egmond op losse schroeven staat, nadat de regeringspartijen besloten om 100 miljoen […]

EGMOND AAN ZEE – Minister Brinkhorst (economische zaken) heeft goede hoop dat de bouw van een groot windmolenpark voor de kust bij Egmond aan Zee door zal gaan. Woensdag zei een woordvoerder van energiebedrijf Nuon dat de bouw van een groot windmolenpark bij Egmond op losse schroeven staat, nadat de regeringspartijen besloten om 100 miljoen euro te schrappen in de zogeheten energie-investeringsaftrek. “De soep wordt niet zo heet gegeten als die is opgediend”, zei Brinkhorst hierover tijdens een conferentie in Egmond.

Reageer op dit artikel