nieuws

Bouwfonds met Vinci in garages

bouwbreed

hoevelaken – Bouwfonds gaat met Vinci in zee voor de financiering en het beheer van parkeerplaatsen. De ontwikkelaar uit Hoevelaken start een fonds gericht op investeringen in hoogwaardige parkeergarages. Belangrijkste sponsor van het potje dat uiteindelijk 300 miljoen euro zal bevatten, is Bouwfonds zelf. De parkeertak van de grote Franse bouwer Vinci heeft op zich […]

hoevelaken – Bouwfonds gaat met Vinci in zee voor de financiering en het beheer van parkeerplaatsen. De ontwikkelaar uit Hoevelaken start een fonds gericht op investeringen in hoogwaardige parkeergarages. Belangrijkste sponsor van het potje dat uiteindelijk 300 miljoen euro zal bevatten, is Bouwfonds zelf. De parkeertak van de grote Franse bouwer Vinci heeft op zich genomen de belangrijkste huurder te worden van de Bouwfondsgarages. Het door Bouwfonds Asset Management opgezette fonds zal ingezet worden voor zowel nieuwbouw als bestaande garages.

Asset Management is opgericht naar aanleiding van de overname van Bouwfonds door ABN Amro. Het bedrijf richt zich op het structureren, distribueren en managen van vastgoedfondsen.

Europa�s grootste bouwer Vinci, omzet vorig jaar 18,1 miljard euro, voert in twaalf landen het beheer over 800.000 parkeerplaatsen. Het concept van de Fransen is gebaseerd op een combinatie van lokaal maatwerk met een hoge standaard van kwaliteit en innovatie.

Reageer op dit artikel