nieuws

Bouwbeleid Rijswijk ver onder de maat

bouwbreed Premium

den haag – De inspectie van VROM heeft een vernietigend oordeel uitgebracht over Rijswijk. De Zuid-Hollandse gemeente maakt missers op het gebied van bouw-regelgeving, ruimtelijk ordeningsbeleid en schiet tekort op het gebied van controles op naleving. Zo ontbreekt structureel toezicht op bouw- en sloopwerken. Door de relatief oude bestemmingsplannen werkt de gemeente veel met artikel-19 procedures. […]

den haag – De inspectie van VROM heeft een vernietigend oordeel uitgebracht over Rijswijk. De Zuid-Hollandse gemeente maakt missers op het gebied van bouw-regelgeving, ruimtelijk ordeningsbeleid en schiet tekort op het gebied van controles op naleving. Zo ontbreekt structureel toezicht op bouw- en sloopwerken. Door de relatief oude bestemmingsplannen werkt de gemeente veel met artikel-19 procedures. De inspectie dringt daarom aan op vernieuwing.

Reageer op dit artikel