nieuws

Bilfinger koopt Dipro vastgoedbeheerder

bouwbreed Premium

mannheim – Bilfinger Berger neemt van ThyssenKrupp vastgoedbeheerder Dipro over. Het bedrijf met 120 medewerkers realiseerde vorig jaar een winst van 16 miljoen euro. Met de aankoop versterkt Bilfinger zijn positie als dienstverlener op het terrein van de onroerende goederen. Dit jaar halen de Mannheimers in Duitsland alleen al minstens 400 miljoen euro omzet uit […]

mannheim – Bilfinger Berger neemt van ThyssenKrupp vastgoedbeheerder Dipro over. Het bedrijf met 120 medewerkers realiseerde vorig jaar een winst van 16 miljoen euro. Met de aankoop versterkt Bilfinger zijn positie als dienstverlener op het terrein van de onroerende goederen. Dit jaar halen de Mannheimers in Duitsland alleen al minstens 400 miljoen euro omzet uit deze bedrijfsactiviteit. Sinds 2002 presenteert aannemer Bilfinger zich steeds sterker als dienstverlener.

Reageer op dit artikel