nieuws

Bilfinger bouwt voor 140 miljoen in Nigeria

bouwbreed Premium

mannheim – Bilfinger Berger breidt in Nigeria het parlementscomplex uit. Met de opdracht zijn investeringen gemoeid van 140 miljoen euro. Bilfinger is – onder wisselende politieke omstandigheden – in Nigeria al tientallen jaren kind aan huis. Tot de laatste grote opdrachten behoort het in slechts 2,5 jaar voltooide nationale stadion met 60.000 zitplaatsen. Het parlementscentrum […]

mannheim – Bilfinger Berger breidt in Nigeria het parlementscomplex uit. Met de opdracht zijn investeringen gemoeid van 140 miljoen euro. Bilfinger is – onder wisselende politieke omstandigheden – in Nigeria al tientallen jaren kind aan huis. Tot de laatste grote opdrachten behoort het in slechts 2,5 jaar voltooide nationale stadion met 60.000 zitplaatsen.

Het parlementscentrum in Abuja wordt uitgebreid met twee vijf etages hoge kantoren voor senatoren en volksvertegenwoordigers.

Reageer op dit artikel