nieuws

Behoud luchthaven

bouwbreed Premium

De Kamer van Koophandel Veluwe en Twente ziet goede kansen Luchthaven Twenthe te behouden. Volgens directeur W. van Ingen zal op initiatief van het bedrijfsleven een sluitend plan tot stand komen voor de financiering van de nu nog noodlijdende burgerluchtvaart. Het ministerie van Defensie is bereid de luchthaven operationeel te houden op voorwaarde van de […]

De Kamer van Koophandel Veluwe en Twente ziet goede kansen Luchthaven Twenthe te behouden. Volgens directeur W. van Ingen zal op initiatief van het bedrijfsleven een sluitend plan tot stand komen voor de financiering van de nu nog noodlijdende burgerluchtvaart. Het ministerie van Defensie is bereid de luchthaven operationeel te houden op voorwaarde van de sluitende exploitatie met private gelden.

Reageer op dit artikel