nieuws

Cobouw-weerbericht nu ook via sms

bouwbreed

den haag – Cobouw biedt, in samenwerking met Meteo Consult, het weerbericht sinds kort ook via sms aan. Met de mobiele telefoon kan een vorstbericht, een korte- en een langetermijnvoorspelling worden opgevraagd. Dit bericht is afgestemd op een specifieke locatie. Het voordeel van het sms-bericht is dat het kan worden opgeslagen. Voor de kortetermijnvoorspelling moet […]

den haag – Cobouw biedt, in samenwerking met Meteo Consult, het weerbericht sinds kort ook via sms aan. Met de mobiele telefoon kan een vorstbericht, een korte- en een langetermijnvoorspelling worden opgevraagd. Dit bericht is afgestemd op een specifieke locatie. Het voordeel van het sms-bericht is dat het kan worden opgeslagen. Voor de kortetermijnvoorspelling moet de code CBWEER K, gevolgd door de postcode van de bouwlocatie, naar 5454 worden gestuurd. Voor een vorstbericht is de code CBWEER V, voor een langetermijnbericht CBWEER L. In plaats van de postcode kan ook een plaatsnaam worden ingetoetst. De sms-dienst is een aanvulling op de bestaande weerdiensten van Cobouw en Meteo Consult, namelijk in de krant, op de website cobouw.nl en via de telefoon.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels