nieuws

Verbreding deel A2 mag niet van rechter

bouwbreed

eindhoven – De verbreding van een deel van de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch is van de baan. De Raad van State heeft een desbetreffend besluit van verkeersminister Peijs vernietigd. Tegen die beslissing is geen beroep mogelijk. Twintig individuele omwonenden en bewonersgroeperingen hadden bezwaar gemaakt tegen het plan van Peijs. De minister heeft de […]

eindhoven – De verbreding van een deel van de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch is van de baan. De Raad van State heeft een desbetreffend besluit van verkeersminister Peijs vernietigd. Tegen die beslissing is geen beroep mogelijk. Twintig individuele omwonenden en bewonersgroeperingen hadden bezwaar gemaakt tegen het plan van Peijs. De minister heeft de Raad van State er niet van kunnen overtuigen dat de veiligheid op de weg gehandhaafd blijft, zo blijkt uit de uitspraak.

Reageer op dit artikel