nieuws

Veertig vrije kavels Laren in de verkoop

bouwbreed

laren – Op het Postiljonterrein in Laren gaan veertig vrije kavels de verkoop in. Veertien kavels zijn gereserveerd voor villa�s, de overige voor twee-onder-één-kapwoningen. Voor de grootste kavel van 1056 vierkante meter betaalt de liefhebber bijna een miljoen euro. Voor de helft en minder zijn ook kavels te koop. De goedkoopste, kavel moet 213.500 euro […]

laren – Op het Postiljonterrein in Laren gaan veertig vrije kavels de verkoop in. Veertien kavels zijn gereserveerd voor villa�s, de overige voor twee-onder-één-kapwoningen. Voor de grootste kavel van 1056 vierkante meter betaalt de liefhebber bijna een miljoen euro. Voor de helft en minder zijn ook kavels te koop. De goedkoopste, kavel moet 213.500 euro opbrengen. De villa�s komen in een ruim opgezet plan tegen het Goois Natuurreservaat aan. Bij de dubbele woningen is het verplicht samen met een bouwpartner in te schrijven. De huizen worden in eerste instantie aan inwoners van Laren gegund.

Begin volgend jaar wordt het voormalig sportterrein bouwrijp gemaakt waarna in mei de bouw kan beginnen. Woningbouwvereniging van Erfgooiers heeft grond gekocht voor de realisatie van 105 huur- en koopwoningen in de sociale sector.

Architectenbureau Feekes & Colijn uit Utrecht tekenen voor het ontwerp.

Reageer op dit artikel