nieuws

Twee glazenwassers dood na val

bouwbreed Premium

ROOSENDAAL – Twee glazenwassers zijn gisteren in Roosendaal omgekomen bij een val uit een hoogwerker. De twee mannen waren aan het werk ter hoogte van de achtste verdieping van een appartementencomplex, toen de arm van de hoogwerker knakte en langs het gebouw naar beneden viel. Eén van de slachtoffers overleed direct na de val, de […]

ROOSENDAAL – Twee glazenwassers zijn gisteren in Roosendaal omgekomen bij een val uit een hoogwerker. De twee mannen waren aan het werk ter hoogte van de achtste verdieping van een appartementencomplex, toen de arm van de hoogwerker knakte en langs het gebouw naar beneden viel. Eén van de slachtoffers overleed direct na de val, de andere kort nadat de hulpdiensten arriveerden. De hoogwerker is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Reageer op dit artikel