nieuws

Topambtenaar legt commissariaat neer

bouwbreed Premium

den haag – Directeur H. Jagersma van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling (DSO) legt zijn commissariaat neer bij het moederbedrijf van adviesbureau Koningsbos. De bijbaan van de topambtenaar van de gemeente Den Haag kwam in opspraak nadat bekend werd dat Koningsbos tegen forse vergoedingen commissarissen leverde aan Woningbeheer, een onderneming van de gemeente Den Haag die […]

den haag – Directeur H. Jagersma van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling (DSO) legt zijn commissariaat neer bij het moederbedrijf van adviesbureau Koningsbos. De bijbaan van de topambtenaar van de gemeente Den Haag kwam in opspraak nadat bekend werd dat Koningsbos tegen forse vergoedingen commissarissen leverde aan Woningbeheer, een onderneming van de gemeente Den Haag die zich heeft gespecialiseerd in stadsvernieuwing.

De gemeente Den Haag wil Woningbeheer verkopen en heeft hierover met de Amsterdamse corporatie Rochdale intensief contact gehad. Toen de sociale huisvester echter lucht kreeg van de dubbele petten op het hoofd van Jagersma, heeft Rochdale de gesprekken afgebroken. In een brief aan Jagersma laat Rochdale weten: “Gelet op de belangenverstrengeling, is het voor ons moeilijk om verder te gaan”.

Reageer op dit artikel