nieuws

Sphinxpro

bouwbreed

Voor de professionele gebruiker is sinds kort via www.sphinxpro.nl het gehele Sphinx-assortiment virtueel toegankelijk. Dealers, installateurs en architecten kunnen er alle informatie vinden die ze nodig hebben om hun klanten van dienst te zijn. De badkamerlijnen en afzonderlijke producten worden uitgebreid beschreven. Technische tekeningen, montagehandleidingen, besteksteksten en cad-tekeningen kunnen worden gedownload.

Voor de professionele gebruiker is sinds kort via www.sphinxpro.nl het gehele Sphinx-assortiment virtueel toegankelijk.

Dealers, installateurs en architecten kunnen er alle informatie vinden die ze nodig hebben om hun klanten van dienst te zijn. De badkamerlijnen en afzonderlijke producten worden uitgebreid beschreven. Technische tekeningen, montagehandleidingen, besteksteksten en cad-tekeningen kunnen worden gedownload.

Reageer op dit artikel