nieuws

Schraven verruilt VNO-NCW voor Corus

bouwbreed

londen – Voorzitter J. Schraven van werkgeversorganisatie VNO-NCW, gaat per 1 december werken bij het Brits-Nederlandse staalconcern Corus. Hij wordt vice-voorzitter van het bestuur. Tot het voorjaar blijft Schraven nog bij VNO-NCW. In het bestuur van Corus zitten zit zowel de raad van bestuur als de raad van commissarissen. Schraven krijgt een adviserende functie zonder […]

londen – Voorzitter J. Schraven van werkgeversorganisatie VNO-NCW, gaat per 1 december werken bij het Brits-Nederlandse staalconcern Corus. Hij wordt vice-voorzitter van het bestuur. Tot het voorjaar blijft Schraven nog bij VNO-NCW.

In het bestuur van Corus zitten zit zowel de raad van bestuur als de raad van commissarissen. Schraven krijgt een adviserende functie zonder directe uitvoerende taken. Werkgeversorganisatie VNO-NCW is al een tijdje op zoek naar een nieuwe voorman. In april liepen gesprekken met G. Cerfontaine over de functie op het laatste moment stuk. Volgens VNO-NCW vanwege de ongebruikelijk hoge pensioeneisen van de Schiphol-topman.

Reageer op dit artikel