nieuws

Run op dure kavels villawijk Enschede

bouwbreed Premium

enschede – De gemeente Enschede is verrast door de grote run op dure kavels van het toekomstige villapark Diekman Es. Voor de eerste 42 kavels hebben zich maar liefst 120 gegadigden gemeld. De percelen variëren van 500 tot 1374 vierkante meter en de prijzen lopen op van 140.000 tot 315.000 euro. De gemeente ging ervan […]

enschede – De gemeente Enschede is verrast door de grote run op dure kavels van het toekomstige villapark Diekman Es. Voor de eerste 42 kavels hebben zich maar liefst 120 gegadigden gemeld. De percelen variëren van 500 tot 1374 vierkante meter en de prijzen lopen op van 140.000 tot 315.000 euro. De gemeente ging ervan uit dat er met name belangstelling zou zijn voor de kleinere kavels, maar het meest in trek zijn de grote en dure percelen. In totaal worden er gefaseerd 145 kavels uitgegeven. De laatste kavels gaan in 2006 in de verkoop. Het bureau Kaveluitgifte van de gemeente Enschede wijt de run op de kavels aan een combinatie van veel groen en de bouw van veel vrijstaande woningen in particulier opdrachtgeverschap. De kavels worden door middel van loting toegewezen.

Reageer op dit artikel