nieuws

Remeha bespaart fors op documentatie

bouwbreed

bunnik – Ketelfabrikant Remeha in Apeldoorn laat L&L Languages & Localization uit Bunnik de documentatie op orde brengen. Remeha verwacht op termijn met deze samenwerking ruim een kwart te besparen op de kosten voor documentatie en vertalingen. De ketelfabrikant wil zo de Europese gebruikers beter informeren. Documentatieteksten worden korter wat onder meer het voordeel heeft […]

bunnik – Ketelfabrikant Remeha in Apeldoorn laat L&L Languages & Localization uit Bunnik de documentatie op orde brengen. Remeha verwacht op termijn met deze samenwerking ruim een kwart te besparen op de kosten voor documentatie en vertalingen. De ketelfabrikant wil zo de Europese gebruikers beter informeren. Documentatieteksten worden korter wat onder meer het voordeel heeft dat de vertaling ervan minder kost.

Remeha brengt de technische documentatie op termijn onder in een informatiesysteem zodat de gegevens op uiteenlopende manieren kunnen worden gebruikt. Zodra de documentatie via internet wordt aangeboden hoeft de gebruiker of installateur van een Remeha-installatie geen uitgebreide handleiding meer door te lezen.

Reageer op dit artikel