nieuws

Poolse order voor Arcadis-consortium

bouwbreed Premium

arnhem – Een consortium, met Arcadis en twee ondernemingen uit Polen, heeft opdracht gekregen het management en bouwtoezicht uit te voeren van de uitbreiding van een Poolse snelweg. De order heeft een waarde van 5 miljoen euro. Het consortium neemt directievoering en toezicht voor zijn rekening. De weg wordt door bouwbedrijven uitgebreid en geschikt gemaakt […]

arnhem – Een consortium, met Arcadis en twee ondernemingen uit Polen, heeft opdracht gekregen het management en bouwtoezicht uit te voeren van de uitbreiding van een Poolse snelweg. De order heeft een waarde van 5 miljoen euro.

Het consortium neemt directievoering en toezicht voor zijn rekening. De weg wordt door bouwbedrijven uitgebreid en geschikt gemaakt als snelweg. De EU betaalt 75 procent aan de weg en de Poolse overheid 25 procent.

Reageer op dit artikel