nieuws

Patio en Dudok verder als Dudok Wonen

bouwbreed Premium

hilversum – De corporaties Woningstichting Dudok en Patio uit Hilversum gaan samen verder onder de naam Dudok Wonen. De eerder aangekondigde fusie gaat per 1 januari 2005 officieel van start. De nieuwe sociale huisvester komt onder leiding te staan van L. Bobbe die momenteel aan het hoofd staat van Patio, met ruim 5.000 woningen de […]

hilversum – De corporaties Woningstichting Dudok en Patio uit Hilversum gaan samen verder onder de naam Dudok Wonen. De eerder aangekondigde fusie gaat per 1 januari 2005 officieel van start. De nieuwe sociale huisvester komt onder leiding te staan van L. Bobbe die momenteel aan het hoofd staat van Patio, met ruim 5.000 woningen de grootste van het duo. Directeur A. van der Zee van Woonstichting Dudok wordt na de fusie de belangrijkste vrouw van het vastgoedbedrijf van de nieuwe sociale huisvester. Dudok Wonen is met met meer dan 7.000 woningen in het bestand een van de grootste honderd corporaties van het land.

Reageer op dit artikel