nieuws

Overijssel bouwt meer woningen

bouwbreed

zwolle – In Overijssel zijn in de eerste helft van dit jaar ruim vijftig procent meer woningen opgeleverd dan in dezelfde periode van 2003. In totaal werden 1692 woningen gebouwd, dit zijn er 611 meer dan in de eerste zes maanden van vorig jaar. Het grootste aantal huizen, 899, verrees in West-Overijssel, de rest in […]

zwolle – In Overijssel zijn in de eerste helft van dit jaar ruim vijftig procent meer woningen opgeleverd dan in dezelfde periode van 2003. In totaal werden 1692 woningen gebouwd, dit zijn er 611 meer dan in de eerste zes maanden van vorig jaar. Het grootste aantal huizen, 899, verrees in West-Overijssel, de rest in Twente. Niet alleen het aantal gebouwde woningen is gegroeid, ook de verleende bouwvergunningen zitten in de lift. “In tegenstelling tot landelijke ontwikkelingen is dit aantal, vergeleken met vorig jaar, in de eerste maanden van dit jaar toegenomen.” Tot 2010 moeten in Overijssel jaarlijks 4700 huizen verrijzen.

Reageer op dit artikel