nieuws

Op de bouwplaats 3000 leerlingen erbij

bouwbreed

den haag – Zorgen voor voldoende vakgeschoolde arbeidskrachten in de bouw is één van de taken van het ministerie van VROM als coördinator van het rijksopdrachtgeverschap in de bouw. Volgend jaar wil het ministerie 3000 leerlingen geplaatst zien op leerlingbouwplaatsen. Het ministerie wil zo bereiken dat er voldoende vakgeschoolde mensen in de bouw bijkomen.

den haag – Zorgen voor voldoende vakgeschoolde arbeidskrachten in de bouw is één van de taken van het ministerie van VROM als coördinator van het rijksopdrachtgeverschap in de bouw. Volgend jaar wil het ministerie 3000 leerlingen geplaatst zien op leerlingbouwplaatsen. Het ministerie wil zo bereiken dat er voldoende vakgeschoolde mensen in de bouw bijkomen.

Reageer op dit artikel