nieuws

Nieuwe weg naar Media Park te duur

bouwbreed Premium

haarlem – Er komt geen nieuwe weg om het Media Park in Hilversum beter bereikbaar te maken. Wel moeten andere maatregelen voor een betere doorstroming van het verkeer zorgen. Dat hebben de provincie Noord-Holland, de gemeenten Hilversum, Laren en Bussum en de exploitant van het Media Park gisteren bekendgemaakt. Vooral Hilversum was groot voorstander van […]

haarlem – Er komt geen nieuwe weg om het Media Park in Hilversum beter bereikbaar te maken. Wel moeten andere maatregelen voor een betere doorstroming van het verkeer zorgen. Dat hebben de provincie Noord-Holland, de gemeenten Hilversum, Laren en Bussum en de exploitant van het Media Park gisteren bekendgemaakt. Vooral Hilversum was groot voorstander van de aanleg van een nieuwe weg om de dagelijkse files naar het Media Park te bestrijden. De Hilversumse wethouder K. Heerschop van Verkeer gaf maandagmiddag echter toe dat er geen geld voor de weg is.

Reageer op dit artikel