nieuws

Nieuwe Spit-hamers kenmerken zich door lichte gewicht

bouwbreed

mijdrecht – Spit Paslode introduceert een nieuwe hakhamer en een nieuwe combihamer voor het 5 kilo segment.

De hakhamer is de Spit 452. Hij vervangt de Spit 455. De combihamer is de Spit 352, die in de plaats komt van de Spit 351. De combihamer is vooral geschikt voor elektriciens, loodgieters, aannemers en klusbedrijven.

Beide hamers kenmerken zich door hun lichte gewicht. De Spit 452 weegt 5,6 kilogram, de Spit 352 5,9 kilogram. Volgens de producent hebben beide hamers een uitstekende balans en is voor de bediening geen neerwaartse druk nodig. De Spit 452 heeft dankzij een verbeterd slagmechanisme hoge beitelprestaties voor zijn gewichtsklasse. De Spit 352 heeft dezelfde kwalificaties voor boren en beitelen.

De hakhamer Spit 452 heeft een vermogen van 1100 watt, een maximale slagkracht van 11 joule en een slagfrequentie van 0-3200 per minuut.

De combihamer Spit 352 heeft een vermogen van eveneens 1100 watt, een slagkracht van 10 joule maximaal en een slagfrequentie van 0-3000 per minuut. Daarbij heeft dit apparaat een snel te verstellen dieptemaatstok en geïntegreerde horizontale en verticale waterpassen.

Reageer op dit artikel