nieuws

n Concertgebouw

bouwbreed

De renovatie van de Kleine Zaal in het Amsterdamse Concertgebouw is voltooid. De akoestiek van de zaal is ongewijzigd gebleven, zo blijkt volgens de muziektempel uit een rapport van adviesbureau Peutz. Het bedrijf deed uitgebreide metingen naar de wereldberoemde akoestiek. De Kleine Zaal is gerestaureerd in dezelfde sfeer als de Grote Zaal. De opknapbeurt was […]

De renovatie van de Kleine Zaal in het Amsterdamse Concertgebouw is voltooid. De akoestiek van de zaal is ongewijzigd gebleven, zo blijkt volgens de muziektempel uit een rapport van adviesbureau Peutz. Het bedrijf deed uitgebreide metingen naar de wereldberoemde akoestiek. De Kleine Zaal is gerestaureerd in dezelfde sfeer als de Grote Zaal. De opknapbeurt was mogelijk dank zij diverse fondsen.

Reageer op dit artikel