nieuws

Kampioenschap voor jonge vaklui

bouwbreed

veldhoven – De Bouw Educatiegroep Zuid-Oost Brabant staat van maandag 20 september tot en met donderdag 23 september in het teken van de Nationale Bouwkampioenschappen. Bij het aan de Run in Veldhoven gevestigde bedrijf strijden jonge timmerlui, metselaars, tegelzetters en natuursteenbewerkers om het Nederlands kampioenschap. De deelnemers behoren tot de crème de la crème van […]

veldhoven – De Bouw Educatiegroep Zuid-Oost Brabant staat van maandag 20 september tot en met donderdag 23 september in het teken van de Nationale Bouwkampioenschappen. Bij het aan de Run in Veldhoven gevestigde bedrijf strijden jonge timmerlui, metselaars, tegelzetters en natuursteenbewerkers om het Nederlands kampioenschap.

De deelnemers behoren tot de crème de la crème van de jonge Nederlandse vaklieden. De winnaars mogen in 2005 meedoen aan de WorldSkills in Helsinki.

In totaal doen 21 vakmensen mee aan het kampioenschap. Het gaat om zes metselaars, vijf tegelzetters, zes timmerlui en vier natuursteenbewerkers. De organisatie van het evenement is in handen van Bouwradius en de Bouw Educatie Groep Zuid-Oost Brabant. De wedstrijden starten maandag om 14.00 uur. De andere dagen wordt al om 9.30 uur begonnen. Belangstellenden zijn welkom.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels